Boligmarkedet Lillestrøm

Lillestrøm er i ferd med å bli en av de mest ettertraktede stedene å bo i utenfor Oslo. Kombinasjonen med småbysjarm og kort avstand til hovedstaden gjør Lillestrøm ideell for de som ønsker det beste fra to verdener. Boligmarkedet i Lillestrøm er populært og det er ikke noe som vil avta med det første.

Boligmarkedet Lillestrøm

Markedet for boligsalg i Lillestrøm

For småbarnsfamilier og tilflyttere representerer Lillestrøm et lokalsamfunn i vekst, med barnevennlige nabolag og et dynamisk boligmarked. Med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 58 253 kroner i andre kvartal 2023, og en gjennomsnittlig salgstid på 33 dager, er det tydelig at etterspørselen etter bolig er høy. I samme kvartal ble det solgt hele 494 boliger, noe som understreker Lillestrøms tiltrekningskraft.

Lurer du på hva din bolig er verdt anbefaler vi å få en verdivurdering fra lokale eiendomsmeglere i Lillestrøm.

Små leiligheter har spesielt vist seg å være svært populære, ofte solgt til priser langt over takst. Denne trenden vitner om et sterkt marked der kjøpere er villige til å betale en premie for å sikre seg en plass i denne voksende byen. Variasjonen i pris og salgstid kan imidlertid være stor avhengig av nabolaget og boligtypen, noe som gjør det viktig å rådføre seg med en eiendomsmegler som har grundig kjennskap til både Lillestrøm og Nedre Romerike.

En attraktiv by for et bredt spekter av kjøpere

Lillestrøms beliggenhet, en kort pendleravstand fra Oslo, kombinert med dens lokale fasiliteter og barnevennlige områder, gjør byen svært attraktiv for et bredt spekter av kjøpere. Tilflyttere ser på Lillestrøm som et ideelt alternativ for de som ønsker fordelene ved å bo nær hovedstaden, uten de høye kostnadene og det hektiske tempoet som ofte følger med storbylivet.

Boligtyper og nabolag

Byen appellerer til ulike kjøpegrupper, fra nyetablerte familier til førstegangskjøpere. Byens boligmarked er variert, med alt fra sjarmerende, etablerte eneboliger til moderne leilighetskomplekser i bysenteret. Dette mangfoldet sikrer at uansett hva dine preferanser eller behov er, finner du sannsynligvis et hjem i Lillestrøm som passer for deg.

For familier er det flere barnevennlige nabolag som tilbyr trygge lekeområder, tilgang til gode skoler, og nærhet til natur og parker. Disse faktorene, kombinert med Lillestrøms samfunnsfølelse, gjør det til et ideelt sted for oppvekst.

Når det gjelder å kjøpe eller selge bolig i Lillestrøm, er det å velge en eiendomsmegler med omfattende kjennskap til både Lillestrøm og Nedre Romerike avgjørende. En lokalkjent megler kan gi verdifull innsikt i markedstrender, prisnivåer og de mest ettertraktede nabolagene. Dette kan være avgjørende for å sikre en vellykket handel, enten du er kjøper eller selger.

Lillestrøm eiendomsmegler

Service og kulturtilbud i Lillestrøm

Et av Lillestrøms mange fortrinn er det rike utvalget av service- og kulturtilbud. Med fasiliteter som Lillestrøm Kultursenter, et pulserende samlingspunkt for kulturinteresserte, og Odeon Kino, som tilbyr det siste innen film, er det aldri langt mellom kulturelle opplevelser. Disse tilbudene, sammen med et variert utvalg av restauranter, kafeer og butikker, bidrar til å øke livskvaliteten for Lillestrøms beboere og gjør byen enda mer attraktiv for potensielle tilflyttere.

Trenger du flyttehjelp finnes det lokale flyttebyrå i Lillestrøm som tar seg av flytteprosessen. Her kan du blant annet få hjelp til flytting, flyttevask, tømme dødsbo, kontorflytting og avfallshåndtering.